Sobre la necessitat de crear una Plataforma Independentista.

Ir abajo

Sobre la necessitat de crear una Plataforma Independentista.

Missatge por Josep G. el Dl Gen 18, 2016 2:12 pm

Molts creiem que ens cal una plataforma de partits, associacions i gent independent, que siga transversal i ens ajude a coordinar-nos i fer accions conjuntes per tal d'incidir en la societat.

Una plataforma netament valencianista, independentista i transversal que pose de manifest les contradiccions entre el PV i Espanya. Serà possible?
Josep G.
Josep G.

Nombre de missatges : 46
Data d'inscripció : 14/01/2016

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la necessitat de crear una Plataforma Independentista.

Missatge por Josep G. el Ds Gen 30, 2016 1:17 am

Proposta de Coordinadora

Proposta

Aquesta proposta de Coordinadora, no vol representar cap tipus d’organització política. Vol ser un lloc d’encontre d’organitzacions i persones, amb la coincidència d’objectius que s’especifiquen a continuació i que adopten acords puntuals d’actuació política o social de participació voluntària.

No es tractaria de reivindicar en exclusiva els objectius. Les propostes d’actuació que els membres poden proposar a la resta, poden ser més bé, per a coadjuvar a fer possibles els objectius.Coordinadora per la República Valenciana

(CplRV)

Composició:

La CplRV està formada per organitzacions amb estructures estables d’àmbit exclusiu valencià de caràcter polític, sindical i col·lectius o associacions de tot tipus, susceptibles de reivindicar o que reivindiquen els objectius següents:

La defensa de la sobirania valenciana per a assolir l’Estat valencià i la República Valenciana i perquè la seua bandera onege a la seu de les Nacions Unides.Objectius:

Els membres de la CplRV podran proposar i coordinar accions o iniciatives, puntuals o prolongades en el temps, de participació i caràcter voluntari per coadjuvar o dur endavant els objectius compartits.


Organització:

-         Les organitzacions membre de la CplRV estaran representades en les reunions per un màxim tres persones amb veu i un sol vot per organització.

-     L’assistència és oberta a qualsevol persona que siga membre d’una de les organitzacions, però segons les circumstàncies amb veu limitada per a fer propostes o suggeriments.

-         La CplRV, sense  menyscapte d’allò dit, es podrà dotar de l’organització necessària per a dur a terme els seus objectius.

Aquesta proposta ha estat discutida i aprovada pel partit RV/PVE i per l’ACR Constantí Llombart.

I es presenta als partits Canviem Entre Tots, Esquerra Nacionalista Valenciana, Los Verdes Ecopacifistas i a col·lectius del BLOC.
Josep G.
Josep G.

Nombre de missatges : 46
Data d'inscripció : 14/01/2016

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum